همه آنچه باید در مورد سوئیچ های حالت تک بدانید
شبکه های مخابراتی و داده، در چند سال اخیر، گسترش یافته و قادر به انتقال از راه دور هستند. سوئیچ ها بخشی جدایی ناپذیر از تمام شبکه های مدرن هستند و در واقع یک دستگاه سخت افزاری مهم برای ارتقای شبکه های قدیمی هستند. آنها یا تک حالته یا چند حالته هستند. سوئیچ های حالت تک دستگاهی همه کاره در لایه فیزیکی شبکه هستند.
آنها چندین عملکرد مانند سوئیچینگ، کابل برق، کنترل و دسترسی را پشتیبانی می کنند. این سوئیچ ها به طور گسترده در شبکه های فیبر نوری به ویژه در بخش مخابرات استفاده می شود. آنها کمک می کنند تا شبکه همه کاره و منعطف شود و مسیریابی سیگنال را انجام دهد و سیگنال های نوری را برای رسیدن به مقصد مناسب در یک شبکه فیبر نوری ارسال یا تغییر مسیر دهد.
آنها همچنین ممکن است سیگنال های خاصی را در صورت لزوم مسدود کنند. کابل ارت سوئیچ های نوری، چه تک حالته و چه چند حالته، طیف وسیعی از طیف مرئی دارند و از نظر حذف تداخل و نویز بسیار قابل اعتماد هستند. این مقاله بر روی سوئیچ های حالت تک، عملکرد، مزایا و موارد دیگر تمرکز دارد.
ویژگی های سوئیچ حالت تک
همانطور که از این اصطلاح برمی آید، سوئیچ های تک حالته فقط انتقال یک طرفه را از منبع به مقصد امکان پذیر می کنند. انواع سیم و کابل آنها دارای فیبرهایی با هسته های با قطر بسیار نازک هستند که پهنای باند بزرگ و فواصل جغرافیایی طولانی را برای انتقال داده ها امکان پذیر می کند.
این سوئیچ ها شامل تعدادی پورت هستند که برخی از آنها برای کانکتورهای معمولی RJ45 در شبکه های اترنت هستند،
در حالی که بقیه پورت های SFP یا SFP+ هستند که برای اتصال کابل فیبر نوری استفاده می شوند. تعداد پورت ها بسته به نوع و مدل ممکن است از 2 تا 20 یا بیشتر متفاوت باشد. آنها قادر به پشتیبانی از طول موج دوگانه هستند. این سوئیچ ها را می توان مطابق با نیاز برنامه شما سفارشی کرد.
عملکرد سوئیچ های حالت تک
در حالی که این سوئیچها بستههای داده را ارسال یا تغییر مسیر میدهند، عملکرد واقعی از طریق برخی حرکات مکانیکی درون دستگاه اتفاق میافتد. این دستگاه ها شامل موتورهای پله ای و کولیماتورهای فیبر نوری هستند. موتور می چرخد، در حالی که کولیماتورها ثابت هستند. عملکرد بر اساس چرخش موتور انجام می شود.
عواملی که باید در هنگام یافتن منبع سوئیچ های حالت تک در نظر گرفت
در حالی که اکثر سوئیچ ها می توانند به صورت تک حالته و چند حالته عمل کنند، هنگام استفاده از حالت تک برای برنامه های خود، در اینجا نکات خاصی وجود دارد که ممکن است مفید باشد.
تعداد پورت های ورودی و خروجی: بر اساس الزامات برنامه و تعداد دستگاه های موجود در شبکه، می توانید تعداد و نوع پورت ها را تعیین کنید. اگر قصد دارید شبکه و دستگاه های متصل را گسترش دهید، تعداد پورت های بیشتری را در نظر بگیرید. این باعث می شود شبکه مقیاس پذیر باشد.
انواع پورت ها مانند کانکتورهای RJ45 و ماژول های SFP: در صورتی که می خواهید شبکه قدیمی موجود خود را ارتقا دهید، می توانید فیبر نوری را با هم ترکیب کنید که عملکرد شبکه را به شدت بهبود می بخشد. سوئیچ های چنین شبکه های ترکیبی باید دارای پورت های SFP و همچنین اترنت باشند.
طول موج یا پهنای باند ارائه شده: برای شبکه های متوسط تا بزرگ، پهنای باند خوب برای سرعت و فاصله انتقال داده بسیار مهم است. این تضمین می کند که سیگنال ها ضعیف نمی شوند و اتصال یکپارچه وجود دارد. سیگنال های ضعیف در شبکه فیبر نوری مشکلی ندارند. با این حال، در شبکه های ترکیبی، از دست دادن سیگنال باید به حداقل برسد.
حذف گفتگوی متقاطع: در حالی که EMI و cross talk در فیبر نوری حذف می شوند زیرا داده ها به صورت پالس نور هستند، در مورد شبکه های ترکیبی، می توانید با سوئیچ فیبر تک حالته مناسب مشکل را کاهش دهید.
نرخ داده: نرخ داده در فیبر نوری فوق العاده بالا است. اما در شبکه های اترنت نیاز به گسترش دارد و این کار از طریق این دستگاه های شبکه مانند سوئیچ های شبکه و مبدل های فیبر مدیا قابل انجام است.
تلفات درج: تلفات درج اساساً افت سیگنال هنگام عبور از داخل یا خارج از یک قطعه یا مدار است و دسی بل اندازه گیری می شود. این در صورت سیگنال های ضعیف یا قطع برق اتفاق می افتد. سوئیچ های تک حالته نرخ تلفات درج پایینی دارند و نسبتاً قابل اعتمادتر از سوئیچ های چند حالته هستند.
ولتاژ سوئیچینگ: این حداکثر ولتاژ سوئیچینگ یک رله، چه باز و چه بسته است. این برای سوئیچ ها نیز اعمال می شود. سوئیچ های حالت تک سرعت سوئیچینگ سریع را ارائه می دهند.
دمای عملیاتی: در حالی که اکثر سوئیچهای فیبر نوری برای کار در محدودههای دمایی سخت و محیطهای صنعتی طراحی شدهاند، ضروری است که محدوده دمای عملیاتی سوئیچ را قبل از خرید بررسی کنید.
مزایای سوئیچ های حالت تک
استفاده از سوئیچ های تک حالته در شبکه فیبر نوری مزایای زیادی دارد. در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:
اکثر این سوئیچ ها دارای نشانگرهای LED هستند که خروجی ها یا هشدارهای مختلف را نشان می دهد. در صورت خرابی شبکه دارای عملکردهای خودچک و هشدار خودکار هستند.
فاصله انتقال و پهنای باند در حالت تک در مقایسه با سوئیچ های چند حالته بسیار بزرگتر است.
آنها تلفات درج کم و سرعت سوئیچینگ بالایی دارند.
این سوئیچ های همه کاره و قابل اعتماد جمع و جور هستند و طراحی مدولار دارند.
اکثر آنها دارای یک روش عملکرد ساده و پلاگین هستند.
آنها قابل نصب در قفسه هستند یا می توان آنها را روی ریل نصب کرد.
آنها برای کار در محیط های صنعتی خشن و حتی در فضای باز طراحی شده اند و محدوده دمای عملیاتی گسترده ای دارند.
کاربردهای سوئیچ های حالت تک
در اینجا برخی از حوزه های کاربردی سوئیچ های تک حالته آورده شده است.
سوئیچینگ و مسیریابی نوری
نظارت بر شبکه
پشتیبان گیری و امنیت شبکه
تست اجزای فیبر نوری
نتیجه
به طور کلی، سوئیچ ها بخشی جدایی ناپذیر از یک شبکه هستند که به ابداع بهترین مسیر برای ارسال بسته داده کمک می کنند و در قالب بندی و انتقال تاریخ کمک می کنند. سوئیچ های تک حالته مزایای خاص خود را از نظر قابلیت اطمینان و قدرت سیگنال در میان سایر عوامل دارند. آنها با فیبر و همچنین دستگاه های شبکه مسی سازگار هستند و برای هر دو پورت دارند. نوع سوئیچ تا حد زیادی به نیازهای برنامه و برنامه های توسعه مرتبط با شبکه بستگی دارد. همیشه سوئیچ هایی با تعداد پورت های بیشتر از نیاز واقعی خود را ترجیح دهید. این امر فضایی را برای گسترش آینده باز می کند و شبکه را مقیاس پذیر می کند. همچنین، تهیه این سوئیچ ها از یک سازنده و تامین کننده قابل اعتماد ضروری است. VERSITRON یکی از تولید کنندگان پیشرو سوئیچ های شبکه فیبر نوری و دستگاه های مختلف دیگر مانند کانکتورها و مبدل های رسانه و همچنین کیت های نصب است. این دستگاه ها با شبکه های مسی و همچنین فیبر سازگار هستند.